Известната журналистка Нери Терзиева почина на 70 години внезапно тази нощ.

...
Известната журналистка Нери Терзиева почина на 70 години внезапно тази нощ.
Коментари Харесай

Почина Нери Терзиева

Известната журналистка Нери Терзиева умря на 70 години внезапно тази нощ. Нери посвети последните години на специалността пиар, само че си остана легенда на телевизионната ни публицистика. В продължение на 20 години до последния си ден Нери беше управител " Публични връзки " в " Овергаз ".

Преди това 8 години беше неразделно до президента Петър Стоянов като негов прессекретар. Написа сюжета на кино лентата " Откраднати очи " за невъзможната обич на българин и туркиня по време на Възродителния развой.

Родена е през 1952 година в Пловдив. Завършва Факултета по публицистика на Софийския университет, компетентност телевизионна публицистика, за която тя самата споделя, че си е избрала като път в живота още в седми клас.

Между 1975 година и 1989 година работи като кореспондент и водещ в Пловдивския ефирен център, а от 1990 до 1993 година е продуцент и водещ на новинарската емисия " По света и у нас " в екип с Асен Агов. Основател и шеф на Ефир 2.

Приятелите й и сътрудниците й сме потресени от ужасяващата новина. Поклон пред паметта й. Редакцията на " Сега " изрича дълбоки съболезнования на фамилията й.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР